روش پخت نان گردویی با ماکروویو

تبلیغات
داستان کوتاه کد موزیک
روش پخت نان گردویی با ماکروویو

 

مواد لازم                                                                     
تخم مرغ: ۱ عدد                       -  شیر هموژنیزه: ۰۶. ۰ لیتر         - کره: ۱۰۰ گرم                                                                    
- آرد سفید: ۱۷۵ گرم                 -  شکر: ۷۵ گرم                         - گردو: ۵۰ گرم                                                   
-   خرما: ۷۵ گرم                       - موز: ۱ عدد                             - خاک قند: به اندازه دلخواه                                               

طرز تهیه

شیر، تخم مرغ و کره آب شده را خوب با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا کاملا پف کند. شکر و آرد را نیز به آن اضافه کنید (هنگامی که آرد را اضافه کردید، مخلوط را زیاد به هم نزنید). گردو، خرما و موز (له شده) را نیز در آن بریزید. سپس یک ظرف مناسب نسبتاً مسطح با دیواره ۳ الی ۴ سانتی‌متر انتخاب کرده، مقداری ته و اطراف آن را چرب کرده، مخلوط را داخل آن بریزید و ظرف را مدت ۱۲ - ۱۰ دقیقه با قدرت ۷۰% داخل مایکروویو قرار دهید. پس از پایان زمان پخت، ظرف را بیرون آورده، اجازه دهید سرد شود. سپس روی آن را با خاکه قند و موز حلقه شده تزئین کنید.

بهتر است در مدتی که نان گردویی را مصرف می‌کنید، روی آن را بپوشانید تا از خشک شدن آن جلوگیری شود.





:: موضوعات مرتبط: آموزشی ، اوقات فراغت و ... , آموزش تهیه شیرینی ، کیک ، بستنی و ... , ,
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
نویسنده : علی احمدی
تاریخ : سه شنبه 25 آذر 1393
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید

/weblog/file/img/m.jpg
کوی محبت در تاریخ : 1393/9/29/6 - - گفته است :
واقعا آشپزی خوبی دارید موفق باشید..
پاسخ: نظر لطفتونه عزیز، این آشپزی نیست شیرینی پزیه


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: