تبلیغات
داستان کوتاه کد موزیک
واکنش احمدی مقدم به تمدید توافق ژنو

احمدی مقدم با بیان این مطلب که موضوع هسته‌ای بهانه‌ای بیش نیست، ادامه داد: خود آنها مصاحبه می‌کنند و می‌گویند هرچه ما از ایران خواسته‌ایم موافقت کرده و انجام داده اما باز هم می‌خواهیم تا 7 ماه دیگر این مذاکرات را ادامه دهیم.



:: موضوعات مرتبط: سیاسی , هسته ای ، بین الملل ، روابط خارجی و .. , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
:: ادامه مطلب
نویسنده : علی احمدی
تاریخ : چهار شنبه 5 آذر 1393
جاسوسی چند ساله از ایران توسط پیچیده‌ترین جاسوس سایبری

غول امنیتی «سیمانتک» اعلام کرد؛

شرکت امنیتی سیمانتک در گزارشی اعلام کرده است، ‌اخیرا یک Spyware یا جاسوس سایبری را کشف کرده ‌که پیچیده‌ترین نمونه تا کنون بوده ‌که به نظر یک دولت قوی پشت آن قرار گرفته است. طبق گزارش این شرکت این جاسوس از سال ۲۰۰۸ فعال بوده و ایران یکی از اهداف اصلی آن بوده است.
به گزارش نورنيوز ،شرکت امنیتی سیمانتک در گزارشی اعلام کرده است، ‌اخیرا یک Spyware یا جاسوس سایبری را کشف کرده ‌که پیچیده‌ترین نمونه تا کنون بوده ‌که به نظر یک دولت قوی پشت آن قرار گرفته است. طبق گزارش این شرکت این جاسوس از سال ۲۰۰۸ فعال بوده و ایران یکی از اهداف اصلی آن بوده است.

نام این جاسوس سایبری از سوی شرکت «Regin» عنوان شده ‌و از سال ۲۰۰۸ از آن برای جاسوسی و به دست آوردن اطلاعات در حجم و گستره وسیع، از دولت‌ها تا افراد عادی استفاده شده است. همچنین اشاره شده ‌که طراحان این جاسوس سایبری که پیچیده‌ترین Spyware تاریخ لقب گرفته، در سال ۲۰۱۱ نسخه اصلی آن را‌‌ رها کرده‌اند تا نسخه پیچیده‌تر آن را در سال ۲۰۱۳ به کار گیرند.جاسوسی چند ساله از ایران توسط پیچیده ترین جاسوس سایبری



:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
:: ادامه مطلب
نویسنده : علی احمدی
تاریخ : سه شنبه 4 آذر 1393
واكنش روحانی به پایان مذاكرات ۷ روزه وین

رئیس‌جمهور گفت: مذاكره به توافق نهایی منجر خواهد شد.

حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور پس از پایان مذاکرات هفت روزه ایران با گروه ۵+۱، امشب در یک گفت‌وگوی تلویزیونی با تاکید بر اینکه آینده روشن است و پیروزی نهایی در مذاکرات هسته‌ای با ملت ایران خواهد بود، گفت: منطق ایران، مذاکره و گفت‌وگو است و مذاکرات هسته‌ای با جدیت تا رسیدن به توافق نهایی ادامه می‌یابد.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , هسته ای ، بین الملل ، روابط خارجی و .. , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
:: ادامه مطلب
نویسنده : علی احمدی
تاریخ : دو شنبه 3 آذر 1393
معنی جنگ نرم در چند بند
جنگ نرم مترادف اصطلاحات بسیاری در علوم سیاسی و نظامی است. در علوم نظامی از واژه هایی مانند جنگ روانی یا عملیات روانی و در علوم سیاسی از واژه هایی چون براندازی نرم، تهدید نرم، انقلاب مخملین و اخیرا به واژه انقلاب رنگین برای تبیین این اصطلاح  استفاده می‌شود.

گاهی به جای جنگ از واژه های تهدید یا قدرت نیز استفاده می شود، ولی در نهایت هر دوبه یک مفهوم ختم می شوند. نظریه جنگ نرم طی دهه های اخیر وارد ادبیات سیاسی شده است و "ژوزف نای" از اندیشمندان معاصر معتقد است، مبنای قدرت سخت یا جنگ سخت بر "اجبار" و مبنای قدرت نرم بر "اقناع" است، او برخلاف بعضی از صاحب نظران، اقتصاد و دیپلماسی را در زیرمجموعه قدرت سخت قرار داده و تنها از رسانه بعنوان قدرت نرم نام می‌ برد.

در تمامی اصطلاحات بالا هدف مشترک تحمیل اراده گروهی بر گروه دیگر بدون استفاده از راه های نظامی است. اما از آنجا که در مورد گستردگی و حوزه فعالیت هر کدام اتفاق نظر وجود ندارد؛ اشاره کوتاهی به هر کدام از واژه های مذکور و سابقه تاریخی آنها خواهیم داشت.

 

 

مبنای قدرت سخت یا جنگ سخت بر "اجبار" و مبنای قدرت نرم بر "اقناع" است



:: موضوعات مرتبط: سیاسی , نظامی ؛ توان رزمی ، اقتدار نیروهای مسلح و .. , ,
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
نویسنده : علی احمدی
تاریخ : پنج شنبه 29 آبان 1393
استقرار فناوری نظامی لیزری آمریکا در خلیج فارس

چندی پیش خبری مبنی بر آمادگی ایالات متحده برای رونمایی و استفاده از فناوری نظامی لیزری در خلیج فارس منتشر شد که توجه بسیاری را به خود جلب. اکنون خبر از آن میرسد که این فناوری نظامی عملا بر روی یکی از ناوهای ایالات متحده در خلیج فارس به کار گرفته شده است. فناوری که پیش از این در سری «جنگ ستارگان» مفهوم سازی شده بود.
 به گزارش تابناک، مقامات ارشد نیروی دریای ایالات متحده اعلام کرده اند که سلاح لیزری جدید که از نوع 30-kilowatt میباشد بر روی ناو نفربر USS Ponce مستقر شده است. این سلاح قادر است اشعه شش لیزر را به شکل متمرکز در یک سلاح قدرتمند لیزری استفاده کرده که میتواند برای نابود کردن هواپیما ها و قایق ها مورد استفاده قرار گیرد. در گزارشات منتشر شده از این فناوری عملا به اهدافی مانند قایق های تند روی ایران اشاره شده است.



(تصاویر) استقرار فناوری نظامی لیزری آمریکا در خلیج فارس
  

برای ساخت این سلاح متخصصان صنعت دریایی ایالات متحده به مدت 7 سال و با هزینه 40 میلیون دلار فعالیت کرده اند. آنگونه که به نظر میرسد استقرار این سلاح در خلیج فارس به عنوان یک پروژه آزمایشی مد نظر قرار گرفته تا نیروی دریایی ایالات متحده به شکل کامل بر استفاده از این فناوری جدید تسلط یابد.



:: موضوعات مرتبط: سیاسی , نظامی ؛ توان رزمی ، اقتدار نیروهای مسلح و .. , ,
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
نویسنده : علی احمدی
تاریخ : پنج شنبه 29 آبان 1393
ابوماريه القحطاني؛ تروريست چند منظوره را بشناسيد
 

اطلاعات جديد بيش از پيش از ارتباط مستحکم بين گروه‌هاي تروريستي در عراق با رژيم بعث سابق اين کشور خبر مي‌دهند، چرا که رژيم صدام حسين قبل از سقوط، هزاران تن از تکفيري‌ها را از کشورهاي مختلف به عراق آورده بود تا از وي دفاع کنند.
بسياري از عناصر بعثي و نيروهاي امنيتي و اطلاعاتي رژيم صدام حسين اين روزها به گروه‌هاي تروريستي و تکفيري پيوسته اند تا بتوانند قتل و کشتار و ترور را بر ضد ملت عراق ادامه دهند.اين گروه‌ها جنايت‌هاي خود را با ايجاد گورهاي دسته جمعي دهه 90 قرن گذشته ميلادي تکرار مي‌کنند.



:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
نویسنده : علی احمدی
تاریخ : دو شنبه 26 آبان 1393
جاسوسي جديد آمريکا در شبکه‌هاي اجتماعي
 

 

به گزارش فارس، در پي افشاگري‌هاي «ادوارد اسنودن» پيمانکار سابق آژانس امنيت ملي آمريکا (NSA) درباره جاسوسي اين نهاد امنيتي آمريکا از تماس‌هاي تلفني و ارتباطات اينترنتي شهروندان آمريکايي و مقامات کشورهاي ديگر، هم‌اکنون گزارشي منتشر شده است مبني بر آنکه دولت آمريکا تصاويري را از تلفن همراه يکي از شهروندان آمريکايي کپي کرده است و بدون اجازه اين فرد، يک پروفايل جعلي به نام وي در صفحه «فيس‌بوک» به وجود آورده است.

 

اين زن آمريکايي هم‌اکنون به اداره مبارزه با مواد مخدر شکايت بعمل آورده است زيرا يکي از کارکنان اين سازمان تصاويري را بدون اطلاع او از تلفن همراهش کپي کرده‌اند تا يک پروفايل جعلي به نام وي در فيس‌بوک ايجاد کنند.
«ديلي‌سيگنال» گزارش کرد که «ساندرا آرکوايت» شاکي اين پرونده در سال 2010 به اتهام حمل مواد مخدر دستگير شد. مقامات اجراي قانون مدعي شدند که اين زن بخشي از حلقه مواد مخدر بوده است و براي مدتي به حبس خانگي محکوم شد.



:: موضوعات مرتبط: سیاسی , نرم افزار ، رایانه ، فضای مجازی و ... , ,
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
:: ادامه مطلب
نویسنده : علی احمدی
تاریخ : دو شنبه 26 آبان 1393
تمدید توافق ژنو به نفع ایران نیست

مذاکرات مسقط ضمن داشتن پیام های گوناگون نشان از آن دارد آمریکا دنبال زمان سوزی است که  به دلیل زیر به نفع مباحث هسته ا ی ایران نیست

 
1- قبل از هر چیز، تمدید توافق ژنو در قالب یک توافق موقت جدید، با استراتژی آمریکا مبنی بر برچیدن تدریجی زیرساخت صنعت هسته‌ای ایران بدون هرگونه دستکاری جدی در رژیم تحریم‌ها کاملا منطبق است. آمریکایی‌ها می‌دانند برچیدن یکباره برنامه هسته‌ای ایران ممکن نیست بنابراین راهبردی را در پیش گرفته‌اند که در طولانی‌مدت تاسیسات حساس هسته‌ای ایران را تعطیل کرده و ذخیره مواد هسته‌ای ایران را تهی کنند. تمدید توافق ژنو کاملا با این استراتژی منطبق است و هرگز به ایجاد یک تغییر اساسی در رژیم تحریم‌ها منجر نخواهد شد.
 
2- اگر فرض کنیم همچنان هدف نهایی مذاکره‌کنندگان ایران دستیابی به یک توافق نهایی است، پذیرش یک توافق موقت جدید که در آن بخش‌های بیشتری از برنامه هسته‌ای ایران دچار آسیب شود، قدرت چانه‌زنی ایران در مذاکرات دشوارتر بعدی را به نحو اساسی کاهش خواهد داد. اگر آمریکایی‌ها، حس کنند بدون اینکه چیز زیادی روی میز گذاشته باشند در حال رسیدن به اهداف خود هستند، چه انگیزه‌ای برای امتیازدهی خواهند داشت؟ یک توافق موقت جدید، دست ایران را در هرگونه مذاکره آتی خالی می‌کند و در حالی که منازعه راهبردی ایران و آمریکا ادامه خواهد داشت، موضع ایران را تضعیف خواهد کرد.
 
3- نکته بعدی این است که اگر واقعا قرار است آمریکا موضع خود را تعدیل کرده و یک توافق خوب با ایران را بپذیرد، زمانی بهتر از حالا وجود ندارد. اگر اکنون توافقی حاصل نشود، چه عاملی در آینده وجود دارد که باور کنیم وجود آن عامل رسیدن به یک توافق را تسهیل خواهد کرد؟ دولت آمریکا اکنون باید چند تصمیم اساسی بگیرد. چیز زیادی برای مذاکره باقی نمانده و خلاقیت برای یافتن راه‌حل‌های فنی جدید هم نخواهد توانست بار عدم اتخاذ چنین تصمیم‌هایی را سبک کند.
 
4- آقای ریس جمهور محترم و وزیر امور خارجه‌اش بارها گفته‌اند حتی اگر توافقی رخ ندهد، دیوار تحریم‌ها ترک برداشته و هرگز وضعیت سابق قابل تکرار نخواهد بود. اگر دولت به واقع به سخنی که می‌گوید باور دارد، که دارد نباید از شکست مذاکرات هراس داشته باشد. آمریکایی‌ها چاره‌ای جز تداوم مذاکرات و رسیدن به یک توافق با ایران نخواهند داشت. چه جمهوریخواهان  و چه دموکرات‌ها، در سرجمع قدرت تقابلی آمریکا با ایران - بویژه با وضعیت فعلی منطقه- افزایشی ایجاد نخواهد شد.اگر دولت به واقع خواهان رسیدن به یک توافق خوب است باید آمریکا را متقاعد کند که در وضعیت استیصال و اضطرار نیست و این با سخنرانی و موضع‌گیری ممکن نخواهد بود. مخالفت قاطع با تمدید مذاکرات و اصرار بر اینکه تکلیف بحث باید همین حالا روشن شود، آمریکا را از این سوءتفاهم که ایران در هر حال خواهان توافق است و هیچ توافقی را بدتر از توافق نکردن نمی‌داند خارج خواهد کرد. تنها آن وقت است که ممکن است مشت آمریکا واقعا باز شود.

5- عدم تمدید توافق ژنو به هیچ‌وجه به معنای قطع یا ترک مذاکرات نیست. روشن است که در حالی که ایران به لحاظ فنی به وضعیت ماقبل ژنو بازگشته هم مذاکرات می‌تواند ادامه پیدا کند. اساسا قابل باور نیست که آمریکایی‌ها تحت هیچ شرایطی میز مذاکره را ترک کنند. برای تبدیل مذاکرات فعلی به یک مذاکرات معنادار، یک شوک لازم است و مخالفت با تمدید می‌تواند این شوک را ایجاد کن


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , هسته ای ، بین الملل ، روابط خارجی و .. , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : علی احمدی
تاریخ : شنبه 24 آبان 1393
(تصاویر) بوسۀ خبرساز اوباما
فرارو- رابطه صمیمانه باراک اوباما با "آنگ سان سوچی" در کنفرانس خبری مشترک این دو در یانگون تصاویر غیره منتظره‌ای خلق کرد که مورد توجه رسانه های خارجی قرار گرفت.
 
به گزارش فرارو، باراک اوباما رئیس جمهور امریکا دیروز و در جریان سفر به میانمار با آنگ سان سوچی رهبر اپوزسیون این کشور در منزلش در یانگون دیدار کرد.
 
اوباما و سوچی پس از این دیدار در کنفرانس خبری مشترک در محل اقامت سوچی شرکت کردند. رئیس جمهور امریکا در این کنفرانس از دولت این کشور به دلیل برخورد نامناسبت با اقلیت‌های مذهبی انتقاد کرد و قوانین میانمار که اجازه نمی‌دهد سوچی رئیس جمهور این کشور شود را زیر سوال برد و از تلاش‌های رهبر اپوزیسیون برای تغییر این قانون حمایت کرد.
 
با این وجود آنچه در این نشست بیش از هر چیز توجه رسانه ها را به خود جلب کرد نه سخنان اوباما در حمایت از سوچی که حرکت غیر منتظره و نامتعارف وی در نشان دادن صمیمیتش با رهبر اپوزسیون میانمار بود.
 
اوباما پس از پایان این کنفرانس در مقابل دوربین عکاسان سوچی را در آغوش گرفت و بوسید؛ حرکتی که برای همه از جمله خود سوچی غیرمنتظره بود. اسوشیتدپرس که یکی از رسانه هایی  بود که این اقدام اوباما را مورد توجه قرار داده بود این اقدام اوباما را با گرم گرفتن جنجالی رئیس جمهور امریکا با بانوی نخست وزیر دانمارک در مراسم یادبود ماندلا مقایسه کرد. اقدامی که گفته می شد باعث رنجش همسر اوباما شده است. عکس های زیر در رویترز و اسوشیتدپرس منتشر شده است.
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
برای دیدن تصاویر بیشتر بر روی ادامه مطلب کلیک نمائید.....


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
:: ادامه مطلب
نویسنده : علی احمدی
تاریخ : شنبه 24 آبان 1393
نقش و جایگاه عملیات روانی

اولین خسارت ناشی از بی اطلاعی و ندانستن قواعد عملیات روانی , بازی کردن در میدان دشمن است یعنی همان خبر , عکس و تصویری را منتشر می کنیم که دشمن می خواهد.جنگ نرم، عملیات روانی، رسانه
انتخاب یک تصویر و یا یک تیتر نادرست یک دولت را به عذرخواهی وادار میکند و چه بسا  وجه و اعتبار یک کشور در عرصه بین الملل خدشه دار شود و دیپلمات ها مجبور شوند ساعت ها وقت خود را صرف ترمیم و اصلاح این خدشه نمایند.
شاید اگر موضوع از حساسیت کمتری برخوردار بود با ادبیات لطیف تری مطلب را آغاز می کردیم ولی متاسفانه در شرایطی هستیم که هنوز در بین سردبیران و اصحاب رسانه کسانی هستند که با الفبای جنگ روانی و ........



:: موضوعات مرتبط: سیاسی , نظامی ؛ توان رزمی ، اقتدار نیروهای مسلح و .. , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
:: ادامه مطلب
نویسنده : علی احمدی
تاریخ : چهار شنبه 21 آبان 1393